Du er landet på Bademaatte.dk, det helt rigtige sted at finde skridsikker bademåtte. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skridsikker bademåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skridsikker bademåtte til badekar (40×70 cm)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Skridsikker bademåtte til badekar (40×70 cm)” fås til 135,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm)

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm) til kun 135,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: BabyDan Lille Skridsikker Bademåtte

  • Dagens pris: 68,- kr.
  • Fundet hos Babysam.dk
  • Mærke: Baby Dan

Næste anbefaling er “BabyDan Lille Skridsikker Bademåtte”.

Dagens bedste tilbud på “BabyDan Lille Skridsikker Bademåtte” har vi fundet hos Babysam.dk hvor prisen lige nu er 68,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skridsikker bademåtteSkridsikker bademåtte som passer til baby badekar og sikrer at barnet sidder stabilt på den glatte bund der er i badekaret.
Bademåtten kan anvendes som skridsikker måtte på gulvet.
Bademåtten måler 42 x 25 cm…

Se hos Babysam.dk ❯❯

4: Skridsikker bademåtte til badet – elegant design

Produkt nummer 4 på vores “skridsikker bademåtte-liste” er Skridsikker bademåtte til badet – elegant design som du lige nu kan købe for 270,- hos Gloria Mundi Care

Forhandlerens beskrivelse:
At gå i bad kan være en usikker affære, når vand og sæbe ligger på gulvet. Har du desuden udfordringer med balance eller med kræfterne i benene, vil en skridsikker bademåtte være en hensigtsmæssig ting at overveje, så du sikrer dig selv bedst muligt, når…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

5: Skridsikker bademåtte

Sidste produkt på vores liste er Skridsikker bademåtte som vi har fundet til 99,95 hos Babadut.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Undgå ulykker på badeværelset med denne skridsikker måtte til badet.Brug den enten i bruseren eller badet.Måtten er blå og har søde dyremotiver.Den skridsikre bademåtte måler 40×23 cm.  …

Se hos Babadut.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skridsikker bademåtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skridsikker bademåtte:

Dyreste Skridsikker Bademåtte på listen er Skridsikker bademåtte grå fra Egesgaves Brugskunst med en pris på 369.00. Billigste udvalgte Skridsikker Bademåtte er BabyDan Lille Skridsikker Bademåtte som du kan købe for 68.00 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 301 kr. – de 5 Skridsikker Bademåtte vi har fundet koster i gennemsnit 408.56 kr.
Ovenstående Skridsikker Bademåtte data og priser er hentet fra 13 butikker (LivetSomSenior, Babysam.dk, Med24, Gloria Mundi Care, Babadut.dk, Min Egen Verden, Coop.dk, Kids-world, Baby Circle, Egesgaves Brugskunst, Gucca.dk, KÆRE BØRN, Manillo.dk). Alle Skridsikker Bademåtte tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skridsikker Bademåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Skridsikker Bademåtte blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skridsikker Bademåtte: