Du er landet på Bademaatte.dk, det helt rigtige sted at finde Laforma bademåtte. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laforma bademåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Miekki, Bademåtte, moderne, nordisk, stof by LaForma (H: 1 cm. B: 40 cm. L: 60 cm., Sort)

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Laforma

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Likehome.dk.

Her kan “Miekki, Bademåtte, moderne, nordisk, stof by LaForma (H: 1 cm. B: 40 cm. L: 60 cm., Sort)” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Miekki-bademåtten er lavet af 100% bomuldsstof med ekstra lang luv, hvilket gør den mere absorberende og meget mere behagelig at røre ved.
Det er et øko-produkt af høj kvalitet, da dets produktion er bæredygtig, og det er lavet i Europa.
Det har også sili…

Se hos Likehome.dk ❯❯

2: Azuray, Bademåtte, rustik, solidt træ by LaForma (H: 40 cm. B: 60 cm. L: 1 cm., Natur)

  • Dagens pris: 249,- kr.
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Laforma

Sidste produkt på vores liste er Azuray, Bademåtte, rustik, solidt træ by LaForma (H: 40 cm. B: 60 cm. L: 1 cm., Natur) som vi har fundet til 249,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Teaktræ er den bedste mulighed til dit badeværelse, og den er blevet brugt til at lave Azuray-bademåtten på 40 x 60 cm, som du undgår kontakt med det kolde gulv med.
Ud over at være modstandsdygtig over for fugt og afledte mikroorganismer er den meget hol…

Se hos Likehome.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Laforma bademåtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Laforma bademåtte:

Dyreste Laforma Bademåtte på listen er Azuray, Bademåtte, rustik, solidt træ by LaForma (H: 40 cm. B: 60 cm. L: 1 cm., Natur) fra Likehome.dk med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Bademåtte er Miekki, Bademåtte, moderne, nordisk, stof by LaForma (H: 1 cm. B: 40 cm. L: 60 cm., Sort) som du kan købe for 199.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 50 kr. – de 2 Laforma Bademåtte vi har fundet koster i gennemsnit 224 kr.
Ovenstående Laforma Bademåtte data og priser er hentet fra 1 butikker (Likehome.dk). Alle Laforma Bademåtte tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bademåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Bademåtte blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bademåtte: